Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

August-Scandinavian race 0-1.

Hej vänner.

Jag hade en slitig dag på cykeln igår, med en känsla som jag helst lägger bakom mig.

Det var hårt och mina ben var inte med mig. Tror jag tappade dem någon gång efter förra helgen. Hade behövt en toppdag för att ha något i loppet att göra, nu var jag framme någon gång första varvet sedan gick det bara utför tills benen inte ville mer. Besvikelsen.

Annons
Sitter helt klart hellre där och trampar än  på sidan och ser på.

Yannick leverade som bara den och lyckades bli trea, mäktigt. 
Finns igentligen ingen anledning att deppa, jag var för dålig igår. Banan kombinerat med det höga tempot var helt klart utslagsgivande. Så för att ändra på det till nästa tillfälle var jag ute med Emil Gabrils ett par timmar nu på förmiddagen, det var skönt att bara rulla lite. 
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.