Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Årets Lida Loop

Då var årets drabbning ute i Lida Loop över och det blev en hård historia men väldigt kul också. Jag är sjukt segstartad just nu. Hamnade ändå I en fin grupp med Bland annat Jeppman. Gustav Larsson kom dundrande efter det diagonalen och jag tänkte att jag skiter i att hänga på och sparar lite krafter. När jeppman ropar: “De hjulet skulle man ha” Vafan tänkte jag och gick in på hans hjul. Det tog på krafterna men vi körde också upp oss. Fick en dipp efter en 35 km och hade också Slut på vätska. Kom igenom den värsta krisen. Tog rätt Slut ute på vad jag tycker är e tuff sista loop. Hade hursomhelst kul finns lite att jobba på och känns lite som stolpe ut idag. Nya tag snart är det tävling igen! …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.