Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

15.de på Mörksuggan & resultatlista

Dåså, sitter i bilen med Martin och Tor påväg hem efter ett lyckat lopp i Rättvik! Jag är supernöjd med dagen, känslan och mitt resultat 15.de. jag är pågång att vara där jag vill! Var med bra från start och fick en riktigt fin resa hela vägen även om det gick väldigt fort hela tiden och jag halvvägs hade det mer än kämpigt. Men åkte i princip med samma killar i samma grupp hela dagen. Vilken banan det var, riktigt snabb och fin, stigarna var en fröjd att cykla på. Skulle vara väldigt kul att köra där på träning och verkligen njuta! Stort tack för alla heja rop idag var de nästan ännu mer än vanligtvis, måste också tacka för lagningen både från Felicias pappa och Jakobs mamma! TACK SÅ MYCKET. Har du någon bild på mig får du jättegärna skicka dem till: [email protected] …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.