Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Nyheter

VITAMIN WELL SATSAR PÅ CYKEL MED NAMNKUNNIGA AMBASSADÖRER

170328 Vitamin Well Plus den 28 mars 2017 i Stockholm. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL /
Foto: Johanna Lundberg

Vitamin Well är kanske allra mest kända för sina vitamin- och mineralberikade törstsläckare, vilka finns i en massa olika smaker. Nu satsar man dock rejält på cykelsporten, med sin sportdryck Vitamin Well+. Detta låter man berätta i ett pressmeddelande, och samtidigt presenterar man ett minst sagt spännande gäng av ambassadörer som man har samlat ihop under sin flagg. Först har vi högaktuelle Giro-cyklisten Tobias Ludvigsson, sedan juniorvärldsmästarinnan i MTB Ida Jansson, spurtar-esset Jonas Ahlstrand, samt därtill den olympiska silvermedaljören i triathlon Lisa Nordén och flerfaldiga svenska mästaren Calle Friberg. Petter Ericson Hållén på Vitamin Well verkar klart nöjd med rekryteringarna:

Foto: Johanna Lundberg
Foto: Johanna Lundberg

Det är fantastiskt att kunna presentera så namnstarka atleter. De är alla häftiga profiler och oerhört proffsiga i sitt idrottsutövande. Det är ett kvitto på att funktionen i vår sportdryck håller måttet och mer därtill”, säger Petter Ericson Hållén, Brand Manager, Vitamin Well.

Även Tobias Ludvigsson verkar nöjd med samarbetet, och framhåller bland annat att drycken som lanserades förra året också innehåller aminosyror utöver energi, för att inte bara ge fart under träningen utan också bidra till återhämtningen:

Det är kul att Vitamin Well satsar på cykelsporten, och det är en resa jag vill vara med på. Sportdryck är ett smidigt och gott sätt att få i sig elektrolyter och aminosyror som man behöver i samband med träning och tävling”, säger Ludvigsson.

Satsningen på cykelsporten kommer bland annat innebära att Vitamin Well kommer finnas med vid olika lopp runt om i landet under säsongen, härnäst under Skandisloppet den 12-14:e maj då man är officiell leverantör av sportdryck.

Vi på Svenska Cycling Plus gläder oss åt att fler väletablerade företag ger sig in i cykelsporten, och tillför de resurser som krävs för att vi ska få såväl en levande motionsverksamhet som en slagkraftig elit, som kan mäta sig med de bästa ute i världen. Lycka till!

Här finns en lanseringsvideo.

Foto: Johanna Lundberg
Foto: Johanna Lundberg

Tobias Ludvigsson

Landsvägscyklist

Aktuell: Tävlar för franska stallet FDJ i Giro d’Italia

ida

Ida Jansson

Mountainbikecyklist

1 JVM-guld

Annons

Aktuell: med i SOK:s talanggrupp

Foto: Johanna Lundberg
Foto: Johanna Lundberg

Lisa Nordén

Triathlet

OS-silver, 2 VM-guld, 9 SM-guld

Aktuell: Tävlar i VM-serien, bland annat i Stockholm i augusti

Foto: Johanna Lundberg
Foto: Johanna Lundberg

Jonas Ahlstrand

Landsvägscyklist

4 professionella segrar

 

Calle Friberg

Mountainbikecyklist

Många SM-medaljer, bland annat SM-guld i långlopp och cykelcross 

 

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Service av nav

Close