Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
AktuelltITU World Triathlon

Viktigt VM-race väntar Nordén i Yokohama

Lördagens race i Yokohama spelar en stor roll i OS-kvalet. Nordén har både 2009 och 2012 gått segrande härifrån så låt oss hoppas på en bra tävling även i år.

 

På lördag är det dags för den fjärde VM-deltävlingen som också är den viktigaste sett ur ett OS-perspektiv för Lisas del. Vaden som krampade i Cagliari verkar ha redat till sig och är inte ett orosmoment.

Vaden är bättre och jag har full backup av Leon (physio support) så det är bästa möjliga scenario, säger Lisa.

Annons

– Jag jobbar på att komma över jetlaggen och kom in i det ganska bra igår med lite lugn träning. Alla väskor är på plats, bra boende och ingen extra dramatik just nu. Skönt!

 

Distansen är olympisk med två varv simning, nio varv cykel och fyra varv löpning. Och det lär gå undan; det här är sista chansen för flera av tjejerna att ta sig till Rio. Topprankade Gwen Jorgensen (USA) är redan kvalificerad till OS men kommer säkert att vara med och driva upp farten. Starten går kl. 03.00 natten till lördag svensk tid. Kanske värt att sätta klockan?

Photo Delly Carr / ITU Media
Photo Delly Carr / ITU Media

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Testat: Nya Cannondale Scalpel SI

Close