Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Vi har besökt nyöppnade Bianchi Café & Cycles i Malmö

 

Bianchi Cafe

Den 29 november slog Sveriges tredje filial av Bianchi Café & Cycles upp portarna i Malmö. Bakom konceptet står italienskfödde ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi och tanken är att kombinera tre så klassiskt italienska företeelser som vackra cyklar (uteslutande Bianchi), vällagad mat med genuina råvaror samt – förstås – utsökt kaffe.

Bianchi Café & Cycles är varken tänkt som en cykelbutik eller ett kafé, utan som både och. I vilken ordning får besökaren själv bestämma. I Malmö vill man fungera som en mötesplats för alla som på något sätt har en relation till cyklar och/eller god mat med italienska förtecken.

Annons

I butiken finns ett vitt spektrum av Bianchis landsvägs- och mtb-cyklar, från enkla instegsmodeller till skönheter som Oltre XR2, Infinito CV och Methanol 27.5 SL. Här finns också en fullt utrustad verkstad där man kan få sin cykel servad av en duktig mekaniker – även om det inte är en Bianchi!

Bianchi CafeBianchi Café & Cycles i Malmö ligger i nypimpade köpcentret Caroli City, med stora fönster ut mot Östergatan. Man kan alltså hålla koll på sin cykel om man vågar ställa den utanför. Det finns också en handfull cykelställ inne på köpcentret, precis utanför butiksdörrarna.

Den första Bianchi Café & Cycles öppnade i Stockholm för tre år sedan. I dag finns det också ett kafé i Sälen och ytterligare ett kommer att öppna i Västerås till våren. Internationellt finns man bland annat i Milano
och kommer under nästa år även att öppna i Tokyo.

Karin Tängermark
Karin Tängermark är en väg-själ som fallit huvudstupa för landsvägs-cyklingens charm. Och för tillhörande blod, svett och fikastopp. För adrenalinsprutet i backarna och distansrundornas endorfiner. Och så för den ilande glädjen i allt förstås. Karin susar fram längs Skånes vägar på en vacker Eddy Merckx EMX-5 om sommaren och på en lite mer prosaisk Columbus Cadiz om vintern. Hon cyklar och trivs i Klubben Cyklisten i Malmö.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Kör 500 km i mellandagarna och tävla om fina priser

Close