Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Velo – snygga glasögon från Bliz

Bliz VeloBliz Velo är ett par sköna glasögon med justerbara näskuddar i mjukt gummi som sitter bra på näsan. Även skalmarna går att justera så att de böjer ner direkt bakom örat för att sitta fast optimalt, en finess som uppfattades positivt av vårt testpatrull och inte är så vanlig på andra glasögon.

Att byta linserna kräver dock att man tar i ganska hårt, och vi var rädda att vi skulle knäcka bågen, framför allt när vi skulle montera de nya linserna. Efter en tids användning och inslitning går det dock lättare att byta linserna, men det krävs ändå att man tar i lite mer än på andra glasögon vi testat. I vårt test av solglasögon i tidningen Cycling Plus nummer 3 skrev vi att linserna hade olika storlek, vilket inte stämmer, vi har efter pressläggning konstaterat att vi mätt fel.

Linserna är tillverkade i okrossbart polykarbonat. Skalmarna går att montera bort från själva bågen och kan ersättas med ett band som går att köpa till som extra tillbehör. Ett extra plus till att det går att köpa till slipade linser till dessa bågar.

I kartongen medföljer: Hårt fodral, putsduk.

Vikt: 29 gram

Annons

Medföljande linser: Grå spegel, orange, klara

Tid för byte av linser: 28 sekunder

Pris: crika 700 kr

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Råa och ekologiska kakor från Åre

Close