Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

VECKANS GRAVELHOJ: Lauf True Grit

Annonssamarbete med Lauf True Grit

ImageGen

Isländska Lauf såg dagens ljus i en kall källare i Reykjavik 2010. Företagets första produkt var gaffeln som inte ser ut som någon annan fjädrande framgaffel: Lauf Trail Racer. För att vara ett så pass ungt företag har Lauf tagit många till synes självsäkra och naturliga steg framåt – från den där första gaffeln till en komplett, modern grushoj vid namn True Grit.

Lauf beskriver True Grit som en mångsidig gravel- och äventyrscykel, med en aptit som sträcker sig från asfalt till singletrack. Ramen är konstruerad av kolfiber, har ett traditionellt (tack!) gängat vevlager och modern geometri baserad runt ett långt topprör och relativ kort styrstam. Naturligtvis är True Grit utrustad med en grusvariant av märkets bladfjäder-gaffel – Lauf Grit SL.

grit-sl

Som med många andra moderna cyklar så hör ett halvt dussin beskrivande slogan/fraser/kommers-ord till True Grit: Long 4 Speed (den där lång-långa topprörs-geometrin), In-N-Out vajer- och bromshöljesdragning, Beer or Gear (framväxel eller kapsylöppnare, RAoC (kolla upp det). Puh. Som tur är syns inte en enda tatuering på Lauf:s hemsida. Om än en del skägg.

Annons

ImageGen-5

För inspiration:

Annonssamarbete med Lauf True Grit

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
VM-guld till Anna Beck och Henrik Marvig

Close