Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Övrigt

Vätternrundan och Tradera samarbetar för säkrare överlåtelser

Just nu pågår transferperioden inför Vätternrundan, vilket innebär att cyklister kan köpa eller sälja en startplats. Transferperioden varar fram till den 18 maj.

Men risken för att bli lurad finns alltid på webben, och falska startplatser har varit i omlopp inför Vätternrundan tidigare år. Därför inledde Vätternrundan och auktionssajten Tradera i år för första gången ett samarbete för en säkrare förmedling av startplatser.

“Vi vill med detta samarbete skydda våra cyklister från att bli lurade på andrahandsmarknaden. Genom Tradera kan deltagare som av någon anledning har behov av att sälja sina åtråvärda startplatser göra detta på ett säkert och tryggt sätt”, säger Eva-Lena Frick, VD Vätternrundan.

Annons

Kvittens visar att bytet är klart
I och med samarbetet får köparen och säljaren en särskild kvittens på att namnbytet genomförts. Detta gäller alltså under den officiella transferperioden fram till den 18 maj. Vätternrundan har även en egen kategori på Tradera så att det blir lättare att hitta lediga startplatser.

Hittills har Vätternrundans och Traderas samarbete blivit lyckat och använts av många och därför förlängs kampanjen, vilket innebär att deltagare i Vätternrundan kan annonsera utan kostnad till transferperiodens slut 18 maj. Genom att uppge koden VR15 kan du alltså kostnadsfritt lägga ut din startplats till försäljning på Tradera om du av någon anledning inte vill cykla loppet.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Fullt ös från start när Wengan och Ferner vann på Lidingö

Close