Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Vätternrundan och Craft förlänger sitt samarbete

Vätternrundan och sportvarumärket Craft förlänger sitt samarbete. Det nya femårsavtalet innebär att Craft fortsätter att vara exklusiv partner inom segmentet textila produkter sport fritid till Vätternrundans samtliga lopp.

Vätternrundan och Craft förlänger sitt samarbete till och med 2024. Det nya femårsavtalet innebär att Craft fortsätter att vara exklusiv partner inom segmentet textila produkter sport fritid till Vätternrundans samtliga lopp.

– Vätternrundan är stolta och glada över det nya avtalet med Craft, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef och sponsoransvarig på Vätternrundan.

– Craft är ett svenskt anrikt ledande sportvarumärke, som precis som vi har både vardagsidrottaren och elitidrottaren som sin målgrupp. Det gjorde det till ett naturligt val för oss att fortsätta jobba med företaget. Tillsammans ska vi varje år ta fram en kollektion med cykelkläder, t-shirtar för funktionärer och personalkläder. Men vi tittar också på nya spännande områden med framtida bryggor mellan den digitala träningsvärlden och den verkliga.

Annons

Samarbetet innebär att Craft fortsätter att vara officiell partner till Vätternrundan samt sponsor av Halvvättern, Tjejvättern, MTB-Vättern och Vätternrundan 100 km. Det innebär dessutom att Craft är branschexklusiv sponsor inom segment textila produkter sport fritid till Vätternrundans samtliga lopp, det vill säga Vätternrundan 300 km, Tjejvättern, Halvvättern, MTB-Vättern och Vätternrundan 100 km.

– Cykel är en av våra huvudsporter och samarbetet med Vätternrundan ger oss mycket bra möjligheter att öka närvaron och bygga vårt varumärke inom denna växande sport. Det känns fantastiskt att vi under de kommande fem åren kommer att fortsätta vara en del av ett av Sveriges största idrottsevenemang, säger Crafts vd Stefan Persson.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Emilia 23:a i Flandern Runt – ”Nu märktes missad träning”

Close