Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Vätternrundan ingår partnerskap med Wahoo

Vätternrundan har gjort klart med en ny partner. Nyligen skrevs ett samarbetsavtal med Wahoo, som i Norden distribueras av RLVNT Distribution. Samarbetet innebär att Wahoo blir officiell leverantör av cykelrelaterade elektroniska produkter till Vätternrundans alla lopp.

– Vi är otroligt glada och stolta över att nu bli officiell partner till Vätternrundan, säger Caroline Young, marknadsansvarig för Wahoo hos RLVNT Distribution.

– Det är en fantastisk organisation som verkligen brinner för cykling och som vi har många gemensamma nämnare med. Nu ser vi fram emot att stötta loppet och vara del av arrangemanget både innan, under och efter start. Med Wahoos produkter hoppas vi kunna stötta cyklister, oavsett nivå, i både inomhusträning och utomhusträning i deras förberedelser inför loppet, avslutar Young.

Annons

Som en del av samarbetet kommer Wahoo vara delaktiga och engagerade i Vätternrundans förberedande event och aktiviteter. Där kommer Wahoo bidra med träningskunskap, cykelpassion och produkter så som trainers, GPS-cykeldatorer och pulsband. Wahoo kommer även vara på plats under Cykelveckan för att visa upp produkter, möta cyklister och heja på deltagare.

– Vi ser samarbetet som ett naturligt steg, eftersom Wahoos grund ligger i cykelvärlden samt att de har ett brett produktutbud som passar både motionär och elitmotionär. Wahoos värderingar och kultur har dessutom mycket gemensamt med våra egna. Precis som Vätternrundan arbetar Wahoo för att få fler människor i rörelse och därmed stärka folkhälsan, säger Oskar Sundblad, försäljnings- och marknadschef på Vätternrundan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
MOT TOPPFORMEN MED PERIODISERING 

Close