Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Tidningen

Vårens maffigaste cykeltidning

Omslag_2015_05Äntligen är den här, vårens maffigaste cykeltidning!

Svenska Cycling Plus nummer 4 bjuder på hela 132 sidor härlig cykelinspiration med mängder med intressant läsning, tips och råd om hur du tränar, äter och mekar effektivare och helt enkelt blir en bättre cyklist. Dessutom har vi sammanställt vårens hetaste prylar på hela 13 sidor.

Vår testare Jeppman har varit ute och blåst bort gruset från vägarna på fyra grymma fartvidunder när han har testat tempocyklar och hittat ett par riktigt vassa val för dig som vill köra riktigt fort.

Den extra tjocka tidningen börjar att packas upp i butikshyllorna idag och imorgon (prenumeranterna fick den i förra veckan) så glöm inte att skriva upp den på shoppinglistan så att du inte missar något!

Annons
20150518_115735
En stor artikel för dig som har problem med att det gör ont i knäna när du cyklar hjälper dig förhoppningsvis att få bukt med problemen.
20150518_115635
Säsongens hetaste prylar bjuder bland annat på många färgglada skor, men även ett par modeller som passar dig som vill hålla en lite anonymare stil och låter resultaten tala för sig själva…

 

20150518_115722
Testen av tempocyklar är lika fartfylld som intressant…

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Du vet att du är en (för) modern cyklist när…

Close