Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Utmana dig själv med Obbola Challenge Ultimate

Detta år har vi sett många kreativa sätt att tävla eller utama sig själv, när lopp och större event ställt in. Ett sådant som man kan ge sig i kast med om man råkar befinna sig en bit upp i landet är det man kallar för Obbola Challenge Ultimate, i närheten av Umeå. Det startade den 15 juli  bygger på att man vid ett och samma tillfälle cyklar igenom alla De skyltade leder i Obbola, från grönt till svart. Det handlar om 13 leder som tillsammans mäter dryga 100 km. Det mesta på mer eller mindre stökig stig. Utmaningen pågår till den 30 augusti, och starten väljer deltagarna själv när den går, så länge det sker inom datumfönstret och ett startbevis får användas så många ggr man själv vill/orkar försöka. Det är redan många som både försökt och klarat av utmaningen på tider alltifrån 5 h till 12 h.

“I tider som dessa med avsaknad av tävlingar och större cykelevent får man försöka hitta alternativa sätt att utmana sig på och hålla motivationen på topp. Vi blev i vår tvungna att ställa in vårt kraftprov Obbola Challenge MTB. Trist och tomt men samtidigt ger det utrymme för att tänka lite nytt och skapa nya challenges. Genom Obbola Challenge Ultimate vill vi ge alla hugade, här i norr men kanske även ifrån söder, en rejäl stigutmaning. OC Ultimate är nämligen mest troligt den saftigaste av alla Sveriges MTB-utmaningar 2020 och med hästlängder den fetaste vi någonsin skapat.”

Annons

Alla som löser startbevis och cyklar minst 40% av sträckan kommer delta i en utlottning av priser med ett värde av totalt 50 000Kr där högsta vinsten är en laptop från Dell. De som slutfört en korrekt OC Ultimate deltar i ytterligare en utlottning samt erhåller en finisher-tshirt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
MTB-träningshets – När cykla stig och när cykla grus- eller skogsväg?

Close