Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

UCI ingår samarbetsavtal med Wahoo

Wahoo Fitness som mest är kända för sina cykeldatorer och smarttrainers blir ny officiell leverantör till UCI:s världsmästerskap i landsväg, vilket innebär att deras produkter kommer finnas tillgängliga för alla deltagare i de nästkommande två upplagorna.

Wahoo kommer även att stötta UCIs Solidarity Program genom att bistå med produkter till både UCI World Cycling Centre (WCC) –  vilket är UCIs coaching och träningscenter i Aigle (Schweiz) och deras trainees världen över samt till kontinentala center och nationella förbund för att stödja deras utvecklingsaktiviteter. Den utrustning av produkter och program som erbjuds kommer att stärka den portfölj av träningsredskap som finns tillgängliga för atleter så att de enkelt kan träna inomhus, med effekt och följa strukturerade, viktiga träningsprogram för att nå de högsta nivåerna inom tävlingscykling.

I sittpartnerskap kommer Wahoo också erbjuda sina träningsvideos, baserade på UCI-event, genom sin integrerade träningsplattform Wahoo SUF Training.

Annons

UCIs President David Lappartient säger: ”Det är en fantastisk nyhet att vi nu kan välkomna Wahoo Fitness som en partner till UCI. Wahoo är en uppstickare när det kommer till innovation och har därför en profil som går helt i linje med förbundets ambition och driv att modernisera cykling och göra vår sport ännu mer attraktiv för allmänheten. Den erkända kvalitén på Wahoos produkter kommer att uppskattas av alla deltagare i UCIs världsmäterskap i landsväg och deras stöttning till vårt Solidarity Programme kommer hjälpa uppkommande, framtida mästare och samtidigt erbjuda utvecklingsmöjligheter i nya territorier.

Wahoos CEO Mike Saturnia säger: “Wahoo har goda meriter och erfarenheter av att hjälpa elitatleter nå enastående prestationer under både UCI World Tour och UCI världsmästerskap. Nu ser vi fram emot att ta med denna upplevelsen till vårt nya partnerskap med UCI. Vad som också gör detta så speciellt är att både Wahoo och UCI delar ett gemensamt mål att förbättra prestationer hos alla cyklister men samtidigt också göra cykling mer tillgängligt för cyklister av alla nivåer världen över. Det här partnerskapet står för en viktig balans mellan elitprestationer och tillgänglighet”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Valeo ger sig in i elcykelbranschen med motor och växellåda

Close