Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Två veckor till Vättern, med många återfallsförbrytare

(Pressmeddelande från Vätternrundan)

Just nu vässar 23 000 cyklister över hela världen formen inför det som för många är årets stora cykelutmaning, Vätternrundan den 15-16 juni. Tillsammans har de kört 70 549 lopp, eller 528 varv runt jorden.

Många av de 23 000 deltagarna kör Vätternrundan för allra första gången. Men för väldigt många andra är det 30 mil långa cykelloppet runt Vättern en tradition och den årliga moroten för cykelträningen. På startlinjen i årets Vätternrunda den 15-16 juni finns till exempel fem deltagare som har cyklat 50 lopp eller mer. Två av dem har deltagit i samtliga lopp sedan starten 1966.

Totalt sett har 42 deltagare utmanat sig själva 40 gånger eller mer i världens största motionslopp på cykel. Sex kvinnor och 184 män har cyklat 30 lopp eller mer och 585 män och 34 kvinnor har gjort 20 lopp eller mer.

Annons

Hitta deltagare?

Vill du ha hjälp med att hitta någon av cyklisterna från ditt spridningsområde? Du kan söka information om alla deltagare på Vätternrundans webbplats, http://vatternrundan.se/sv/deltagare-resultat-bilder

Du kan också kontakta Vätternrundan på telefon 0141-22 32 90, så kan vi hjälpa dig att hitta deltagare från ditt spridningsområde som har åkt många rundor.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Kända sportprofiler kör Cykelvasan för att få ut unga i naturen

Close