Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Svenskar utomlands

Tungt bakslag för Fredrik Ludvigsson

20-åriga Fredrik Ludvigsson inledde sin proffskarriär hos Giant-Shimano den 1 augusti, men mindre än en vecka in på det nya livet som proffscyklist drabbas han av ett mycket tungt bakslag. Blodflödet i ena benet fungerar inte som det ska och mycket talar för att det istället för tävlingar ute i Europa istället blir en operation.

Aike Visbeek är sportdirektör i Giant-Shimano och berättar att man just nu utreder möjligheterna för Fredrik. Skadan är ganska vanlig bland cyklister och gör att blodcirkulationen i benet inte blir tillräcklig och därmed tappar man kraft i benet.

Annons

I värsta fall kan Ludvigsson bli borta upp till ett halvår. Men just nu är det relativt osäkert vad som behöver göras och det kan handla om allt från någon månad upp till ett halvår innan han kan vara tillbaka på cykeln igen.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Canyon avslöjar lite nyheter inför 2015

Close