Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Prylar

Träna och fixa tvätten på en gång

Tuvie Washing Machine
Troligen en av de mest annorlunda n+1 cyklarna vi stött på…

Känner du att du har svårt att få tiden till att räcka till? Växer tvätthögen långt över tvättkorgens bredder, men du vill ändå sticka ut och träna en runda? Svårt att hitta en ledig tid till tvättstugan?

Då är Tuvie Washing Machine något för dig. Med målsättningen att ta fram en produkt för dagens stressade träningsfreaks, eller för de som antingen vill spara på elräkningen eller har svårt att hitta en tid i tvättstugan, har företaget bakom den är träningscykeln helt enkelt bytt ut svänghjulet mot en tvättrumma. När du trampar används kraften till att driva runt tvättrumman och gör tvätten ren.

Den här konceptmaskinen har dessutom en inbyggd generator som lagrar energin från den roterande trumman och kan använda den energin till att driva en display eller lagras i ett batteri till senare tillfällen.

Annons

Även om vi gillar tanken så finns det en del frågetecken. Måste du dra vattenledningar till din träningscykel eller fylls den på manuellt? Vad tar avloppsvattnet vägen? Och inte minst, hur ska man göra för att tvätta sina träningskläder? Nakenträning?

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Solleröloppet riskerar att ställas in

Close