Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
LandsvägTävlingsnytt landsväg

Tour of Rhodes: Team Tre Berg-PostNord plockar årets första pallplacering!

Idag avgjordes etapp 2 i Tour of Rhodes, en 170 km lång etapp med två rejäla stigningar men en relativt platt avslutning. Vädret var precis som igår inte särskilt trevligt då skyarna var fortsatt öppna.

Under den första etappen visade Marcus Fåglum Karlsson att han är i fin form då han spurtade in på en åttondeplats. Idag lyckades han ännu bättre, och korsade mållinjen som tredje man. Polacken Szymon Rekita (Leopard Pro Cycling) lyckades gå solo och vinna med åtta sekunder, och från den 30 man starka klungan var det bara Ken Levi Eikeland (Team FixIT.no) som var snabbare. Tredjeplatsen innebar även 4 bonussekunder i sammandraget.

Även Kim Magnusson var långt framme idag och verkar ha kunnat hjälpa Marcus in i det sista, vilket innebar en åttondeplats för egen del.

Imorgon väntar den avslutande etappen, som i sin profil till mångt och mycket liknar dagens. 175 km ska avverkas med ett par tuffare backar, totalt är det dock något plattare med 2 000 höjdmeter att jämföra med dagens 2 500.

Annons

Fullständiga resultat från dagens etapp finns här.

Läs mer: Fåglum Karlsson åtta på första etappen av Tour of Rhodes
Läs mer: Team Tre Berg-Postnord-cyklist i motorcykelkrasch

Mackan testar regnjackan idag. Regnar friskt idag också

A post shared by Team Tre Berg – Postnord (@teamtreberg) on

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Tour of Rhodes: Fåglum Karlsson långt fram i spurten

Close