Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Thule uppdaterar takhållaren ProRide och ger ut en Limited Edition

Thule ProRide 598
Nya ProRide 598 kommer att finnas till försäljning från och med början av 2016.

Världens populäraste cykelhållare Thule ProRide har blivit än bättre. Med sin kombination av stabilitet och smarta design har Thule ProRide har blivit det självklara valet för många cyklister över hela världen. Den nya Thule ProRide 598, som lanseras under början av nästa år, tar denna ikoniska cykelhållare till nästa nivå med förbättrade funktioner och en uppdaterad design. För att hylla produkten kommer Thule fram till den 20 december att sälja en Limited Edition av cykelstället i 10 olika färger. 

Användarvänlighet och tillförlitlighet i varje detalj är troligtvis anledningen att ProRide blivit så populär. Från enkel montering till en automatisk positionering när du lastar på cykeln. Thule ProRide 598 kan användas för de flesta typer av cyklar upp till 20 kg. Med ett särskilt tillbehör är det nu även möjligt att transportera fatbikes på den. Med Thule ProRide 598 kan du snabbt lasta på och av cykeln för att snabbt kunna ge dig iväg på cykeläventyren.

Lastning och fixering är enkel eftersom Thule ProRide 598 ger omedelbar stabilitet när du placerar din cykel på bäraren. Cykelstället är ramvänlig och har mjuka kuddförsedda klor som gör att trycket fördelas på ett optimerat sätt, vilket minimerar skaderisken och att den monteras felaktigt.

Annons
Thule ProRide Limited Edition
Thule ProRide Limited Edition finns i 10 olika färger för att matcha bil och/eller cykel.

För att hylla produkten som lanseras i början av nästa år så har Thule tagit fram en begränsad upplaga av Thule ProRide 598 i 10 olika färger. Thule grundades 1942, och det är också antalet cykelställ av Limited Edition som kommer att säljas.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Fredrik Edin satsar internationellt

Close