Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Thule uppdaterar Chariot

Under förra året testade vi cykelvagnar, och där fick Thules Chariot CX1 högsta betyg. Testet kan du läsa här.

Nu släpper Thule flera uppdaterade varianter på Chariot, bland annat modellerna Sport 1 och Sport 2 (där siffran står för hur många barn som får plats i vagnen).

Produktutvecklingsteamet på Thule har noga sett över både exteriör- och interiör design. Exempelvis har volymen på den hopfällda vagnen förbättrats, huvudet har fått ett bättre stöd och liggläget har prioriterats.

Den nya exteriöra designen för Chariot visar tydligare de skyddande aluminiumramarna (som på löparvagnen Glide). På insidan har det amerikanska designteamet, som annars jobbar med Thules väskor av olika slag, bidragit med mycket kunskap. Bland annat ska det nu vara enklare att byta ut och underhålla tygpanelerna.

För Chariot Sport-vagnarna ingår både cykelkit och promenadkit (hjul för promenader). Skidkit och löparkit kan köpas till separat.

Annons

Pris för Thule Chariot Sport 1 (plats för ett barn): 11 999 kr

Pris för Thule Chariot Sport 2 (plats för två barn): 12 999 kr

Thule_Chariot_Sport1_ThuleBlue_Jogging_ISO_10201001 kopia 2

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Test: DexShell vattentäta strumpor

Close