Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
MTBÖvrigt

Testat: Appen Bit of Exercise 2.0

Bit of Exercise

Vi på redaktionen har fått möjligheten att testa appen ”Bit of Exercise” som är en app för att mäta och se över din träning. Oavsett om springer, cyklar, går eller utövar någon annan aktivitet ser den till att hålla koll på dina resultat och framsteg. Den upplevs till en början lite rörig och svår att hitta i men när man gett den ett par minuter förstår man upplägget. En detalj som vi gillade var den grafiska presentationen av träningen. Här får du fina grafer över hastighet, höjd och har du smartphonekompatibelt pulsband eller kadenssensor kan du även plocka in den informationen i applikationen. En annorlunda detalj är att man kan ställa in kriterier för när klockan skall starta. Säg att du har din runda du alltid springer, då kan du ställa in att tidtagningen skall börja vid ett visst ställe, efter en viss tid eller kanske på ett visst avstånd hemifrån. Det gäller även för rundan slut, du behöver alltså inte tänka på att starta och stanna tidtagningen, om du inte vill, då går det självklart att göra det manuellt. Sammanfattningsvis kan vi säga att det tar lite tid att vänja sig med appen men det är det värt för sedan är den ett suveränt verktyg i träningen.

Annons

Appen finns enbart till iPhone och kostar 38 kronor, men det finns en gratis testversion som endast kan lagra några träningar ifall du är sugen på att testa den.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.