Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Kost, kropp och själPrylar

Test Beet It rödbetsjuice

Rödbetsjuice har på senare år blivit populärare bland framförallt konditionsidrottare som är ute efter den prestationhöjande effekt på syreupptagningen den ska ha. CyclingPlus genomförde ett högst ovetenskaplig test av märket Beet It.

Till att börja med kan vi beskriva smaken, det är minst sagt speciellt att dricka juicen även fast man är van att äta rödbetor, jordigt och smakar, ja rödbetor.

Beet It spetsar även sina olika förpackningar med lite äpplejuice, morotsjuice och/eller  ingefära för smakens skull och vill man inte dricka stora glas för att få i sig det nyttiga finns även en 7 cl dagsshot i deras sortiment.

Förutom ökad syreupptagning kan det följa med en bieffekt som först kanske skrämmer en,  nämligen att urinen kan färgas rosa men det är helt normalt.

Effekten då? Ja under de veckor vi använde den märktes kanske inga direkt mätbara resultat men åtminstone placeboeffekten gjorde sitt och vissa hårda pass kände man sig lite starkare.

Priserna är en bit över normala juicepriser men med tanke på att allt är organiskt så känns det överkomligt och i sammanhanget vad många lägger för att bli lite snabbare med tex ett par nya hjul så kan denna effekthöjare vara riktigt billig.

Annons

 

Tetra: 35-37 :-/litern

Liten flaska: 20 :-

1L,-25cl-PET

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Alexandra Engen försvarade VM-titeln

Close