Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Team Corratec utökar

Team CorratecI helgen avslöjade vår redaktör och bloggare Jesper Andersson att han från och med oktober lämnar sin klubb SMACK (Sigtuna Märsta Arlanda CK ) och istället kommer att köra för Team Corratec Sweden.

Jesper tävlar framförallt på mountainbike och till 2014 blir de huvudsakliga målen SWE-cup XC, Långloppscupen och SM i de båda disciplinerna.

“Det ska bli grymt kul att köra för ett team, det är något jag velat göra ända sedan jag började tävla på cykel”, säger Jesper. “Att få tävla för Team Corratec Sweden med hjälp och stöd från föreningen och alla deras sponsorer känns som ett guldläge för min egen utveckling.”

Teamet är mycket nöjt med värvningen av Jesper Andersson.

Annons

“Jesper är en duktig och allsidig cyklist med mycket utvecklingspotential, men också en mycket sympatisk och jordnära kille. Vi i teamet ser fram emot att få jobba nära med Jesper och vara en del av hans utveckling”, säger Wojciech Goj, ordförande för föreningen.

Kollegorna på Cycling Plus och Allt Om MTB redaktionen önskar Jesper stort lycka till med satsningen.

Du följer väl Jesper på hans tätt uppdaterade blogg här på sidan?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Ny katalog och nya resor från Trip On Sport/Cykelklubben.se

Close