Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
HighlightsTävling

Tävling: VINN HJÄLM OCH SOLGLASÖGON FRÅN SCOTT

Tävlingen är ett samarbete med Scott

Tävlingen är avslutad, och vinnare presenteras 5/11!

Höstdunklet är här och det blir viktigare än någonsin att hålla sig synlig på cykeln, för att känna sig trygg ute i trafiken. Vare sig man är på väg till jobbet en dimmig vardagsmorgon, ute på en söndagsrunda på racern, eller på väg till skogen på sin mountainbike. Scott har tagit fram en serie produkter man kallar ”From Dusk till Dawn”, med skor och hjälmar i “reflex-utförande” för att se till att du just syns så bra som möjligt. Nu har du chansen att vinna en hjälm i sådan design, i form av den nya MIPS-utrustade allroundhjälmen Scott Arx Plus, med bra ventilation och låg vikt trots rotationsskyddet. Förstapriset är inte bara hjälmen, utan också ett par stiliga Scott Shield solglasögon, med maximalt synfält tack vare sin stora och ansiktsnära form utan hel båge. Det delas även ut pris till tvåan och trean i tävlingen, då blir det ett par Shield solglasögon. Så att du kan hålla kursen när du cyklar rakt mot höstsolen där den långtidsparkerat strax över trädtopparna.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att hitta svaret på frågan här nedanför, och maila rätt svarsalternativ till [email protected]. Ett tips är att leta efter svaret på Scotts hemsida, som du hittar här. Lycka till!

TÄVLINGSFRÅGA: Hur många olika modeller av cykelhjälmar från SCOTTs kollektion 2020 har ett specifikt “reflex-utförande”?

1: 2 modeller

Annons

X: 4 modeller

2: 1 modell

Tävlingen pågår oktober ut, och sedan lottas vinnarna fram och kontaktas via mail.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
BIKEFIT-GUIDE: TEMPOBÅGE PÅ LINJEHOJEN

Close