Tävling: Vinn fem dagars träningsläger på Gran Canaria med Alberto Contador!

Tävling 12 Sep 2016

Alberto Contadors tid som Grand Tour-vinnare är troligtvis över, men cykla fort kan han utan tvekan. I nyss avslutade Vuelta a España blev han fyra, 4 minuter och 21 sekunder efter segrande Nairo Quintana.

Om du någon gång undrat hur det är att träna med en proffscyklist av Contadors kaliber har du nu chansen att få följa med honom och laget rh+ Polartec Fundaciòn Alberto Contador på ett fem dagars träningsläger på Gran Canaria.

Men det gäller att du visar att du är en hängiven cyklist, för om du vill ha möjlighet att vinna en plats till lägret gäller det att cykla och registrera 100 mil på Strava. Det är absolut ingen omöjlighet, men kräver helt klart att man tränar ordentligt. Med tanke på väderutsikterna kan det dock bli många trevliga träningstimmar och ett perfekt tillfälle att utnyttja sensommarsolen!

Tycker du att 100 mil känns väl långt behöver du inte känna dig ledsen. Tävlingen är indelad i fyra etapper och det räcker med att du cyklat sammanlagt 5, 15 eller 30 mil för att du ska ha chans att vinna fina kläder från Castelli, Rapha och Sportful.

Regler och villkor för tävlingen samt information om hur du registrerar dig hittar du här.

Se Alberto utmana dig här:

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.