Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävling

Tävling: Vinn fem dagars träningsläger på Gran Canaria med Alberto Contador!

Alberto Contadors tid som Grand Tour-vinnare är troligtvis över, men cykla fort kan han utan tvekan. I nyss avslutade Vuelta a España blev han fyra, 4 minuter och 21 sekunder efter segrande Nairo Quintana.

Om du någon gång undrat hur det är att träna med en proffscyklist av Contadors kaliber har du nu chansen att få följa med honom och laget rh+ Polartec Fundaciòn Alberto Contador på ett fem dagars träningsläger på Gran Canaria.

Men det gäller att du visar att du är en hängiven cyklist, för om du vill ha möjlighet att vinna en plats till lägret gäller det att cykla och registrera 100 mil på Strava. Det är absolut ingen omöjlighet, men kräver helt klart att man tränar ordentligt. Med tanke på väderutsikterna kan det dock bli många trevliga träningstimmar och ett perfekt tillfälle att utnyttja sensommarsolen!

Tycker du att 100 mil känns väl långt behöver du inte känna dig ledsen. Tävlingen är indelad i fyra etapper och det räcker med att du cyklat sammanlagt 5, 15 eller 30 mil för att du ska ha chans att vinna fina kläder från Castelli, Rapha och Sportful.

Annons

Regler och villkor för tävlingen samt information om hur du registrerar dig hittar du här.

Se Alberto utmana dig här:

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Resultat Långlopps-SM

Close