Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cross

Svenska mästerskapen i cykelcross

Nu är svenska mästerskapen i cykelcross avgjorda. Det blev en lerig och tungkörd tillställning vid Selma spa i Sunne. Magnus Darvell drog längsta strået i herrklassen före Jens Westergren och Fredrik Edin. På damsidan var det Åsa Erlandsson som tog hem segern före Lisa Ström och Ida Olsson. Imorgon skall samma bana köras åt andra hållet.

20121103-175321.jpg

 

Annons

20121103-175304.jpg

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Inför Svenska mästerskapen i cykelcross
Close