Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Svenska Cykelmässan blir digitala cykelmässan Vibe

I dessa svåra tider med en utdragen coronakris har organisationen bakom Svenska Cykelmässan, i väntan på att kunna arrangera den fysiska mässan, beslutat att satsa och lansera en digital mässa nu på våren för alla utställare och besökare. Den 7 – 11 maj är det premiär och nedräkningen på www.vibexpo.se har redan börjat.

Ambitionen med Vibe – Virtual Bike Expo – är att skapa en digital mötesplats för alla som gillar cykling. En mötesplats för alla som vill inspireras och köpa och sälja prylar och tjänster. Vibe kommer att ha allt som en vanlig cykelmässa har, fast i digital form under fem dagar.

Vibe kommer att ha utställare med extra bra mässerbjudanden med allt ifrån utlottning av fantastiska cykelresor i Sverige till en mängd rabatter på cykelaccessoarer och cykeltillbehör till ett stort utbud av marknadens tuffaste mountainbikes och elcyklar.

-Vår ambition är att under fem dagar samla hela den svenska cykelbranschen och alla som är intresserade av att cykla till en stor, gemensam digital mötesplats på nätet, säger Patrik Löwstedt, projektledare för Vibe och Svenska Cykelmässan. – Vi tror och hoppas att det här kan bli starten på något nytt och väldigt spännande. Utställarna på Vibe är främst de företag som har anmält sig till Svenska Cykelmässan och besökarna kommer från vårt stora nätverk på sociala medier, säger Patrik Löwstedt projektledare för VIBE och Svenska Cykelmässan.

Annons

Förutom själva utställningen kommer Vibe också att innehålla inspirerande föredrag och prestationer och inte minst utdelningen av Silver-Emmas Stipendium.

-Vibe är ett jättebra initiativ att försöka hjälpa alla utställare som hade bespetsat sig på Cykelmässan i slutet av mars. Cykelsäsongen börjar på allvar nu och många vill uppdatera sig på nyheterna som finns därute. Så här finns alla möjligheter att hitta många bra erbjudanden, säger Emma Johansson, Ambassadör för Svenska Cykelmässan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.