Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Aktuellt nummer

Svenska Cycling Plus 5-2013

Svenska Cycling PlusÅrets femte nummer av Svenska Cycling Plus har varit ett riktigt drömnummer för vår testredaktion som testat sex cyklar som varit med på Tour de France, eller i alla fall så nära som man kan komma. Även om dess cyklar bara förblir drömcyklar för många så är det alltid spännande att läsa om vad man faktiskt kan köpa för pengar. På träningsfronten ger vi som vanligt massor med effektiva och inspirerande tips för att du skall kunna ta tillvara på årets sista varma cykelmånader.
Vi har också gjort en intervju med Michael Olsson som med största sannolikhet blir vårt nästa World Tour proffs, efter SM-titeln har allt gått snabbt och Michael har med största sannolikhet ett kontrakt med Argos-Shimano till nästa år. Läs om hur han ratades från cykelgymnasiet och hur första lägret med Argos-Shimano var. Allt detta och över 100 fler spännande sidor cykling hittar du i Svenska Cycling Plus nummer 5-2013. Dessutom har du chans att vinna en liknande resa som vår reportageresa till Flandern och Retro Ronde.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Scott Solace – ny komfortracer

Close