Svenska Cycling Plus 3-2013

Aktuellt nummer 27 Maj 2013

CYPsenaste_storÅrets Cykel – ett jättetest av cyklar där vi har tittat närmare på hela 40 cyklar i klassen runt 20 000 kronor. Vi har jämfört, känt och klämt och framför allt cyklat väldigt många mil på samtliga för att ge dig ett utmärkt underlag inför ett eventuellt köp. Som vanligt bjuder vi också på mängder med träningstips inför säsongen, även för dig som slarvat lite med vinter- och försäsongsträningen.
Våra reportrar har varit ute och rest och den här gången tar vi dig med till vårt grannland Norges fantastiska cykelnatur och tittar lite närmare på vad Schweiz har att erbjuda.

På testbänken har vi också haft landsvägsskor, hjälmar och solglasögon, men vi har också skickat in en fysisk person i testlabbet den här gången, vårt offer har fått prova på nio olika mirakelmetoder som påstås göra dig till en bättre cyklist. Läs själv numret och se om rödbetsjuice, magnetiska armband och hypnos fick honom att cykla snabbare.

Vet du egentligen vad kolfiber är, och vad som gör materialet så unikt? Över fem sidor lär vi dig skilja på försäljarsnack och ren fakta.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.