Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Aktuellt nummer

Svenska Cycling Plus 3-2012

Svenska Cycling Plus #3-2012

I detta nummer tar vi en närmare titt på cykelcross och vi har pratat med Jesper Andersson som gärna förlänger MTB-säsongen med några crosstävlingar, dessutom har vi själva jämfört fem olika crosshojar för att se hur väl de gillar leran.

Vår redaktör Karin har varit på tjejläger i ett regnigt Skövde medan andra istället åkte till ett betydligt varmare Playitas på Fuerteventura för en veckas träning. För er som kommer träna i Sverige i vinter har vi testat vinterplagg, inte mindre än 15 par handskar och 3 par vinterskor har fått visa vad de går för i både minusgrader, regn och snö.

Annons

Naturligtvis har vi toppat detta med massor av träningstips och inspiration som skall göra din träning både roligare och effektivare.

Missa föresten inte heller den intressanta artikeln om LCHF och konditionsträning. Vår frilansare Jacob Gudiol har läst de flesta vetenskapliga studierna som finns i ämnet och sammanställt dem åt dig.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Sweden Bike Expo
Close