Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Svensk effektmätare satsar på crowdfunding

Swedish Adrenaline

Det nystartade Halmstadföretaget Swedish Adrenaline utvecklar en effektmätare för cyklister. Effektmätning är stort inom framförallt landsvägscykling och triathlon. Det är ett sätt att mäta sin prestation, utöver t.ex. puls, hastighet och kadens. Problemet är att dagens effektmätare är för dyra och för komplicerade för motionären, något som Swedish Adrenaline har lösningen på.

“Vår effektmätare bygger på en unik teknologi som både är stabilare och smidigare att hantera än de effektmätare som finns på marknaden idag”, säger Pelle Viberg, teknisk chef och VD på Swedish Adrenaline.

Den svenska effektmätaren, som når marknaden under 2014, är inbyggd i ett par pedaler. Det gör den lätt att montera och använda. Att den dessutom blir betydligt billigare än befintliga effektmätare gör att Swedish Adrenaline  hoppas kunna nå ut även till motionärerna, inte bara till eliten.

Nu satsar företaget på en crowdfunding-kampanj för att kunna lansera sin produkt på marknaden så snabbt som möjligt.

Annons

Crowdfunding innebär att du genom att skänka pengar till företaget hjälper dem att snabbare få ut produkten på marknaden. Som tack för hjälpen får du allt från ett omnämnande till ett par pedaler med kraftmätare så snart första produktionsserien är klar.

 

Är du intresserad så kika närmare på kampanjens hemsida

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Calle Friberg tog hem mästartröjan i maraton

Close