Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Staffanstorp CK vinnare av Silver-Emmas Stipendium

Under Svenska Cykelmässan som går av stapeln i Göteborg mellan fredag och söndag kommer  Silver-Emmas Stipendium 2019 delas ut, och nu har vinnaren presenterats på Emma Johansssons egen hemsida. Motiveringen till utnämningen är som följer:

“En av Sveriges största klubbar på landsväg och numera också med en växande verksamhet på MTB. Klubben är till för alla men ungdomar är den huvudsakliga inriktningen. Deras nyckel till fortsatt framgång är gemenskap och de har en tydlig plan på hur de ska få ungdomarna att växa och utveckla sig.”

Stort grattis till Staffanstorp CK! För den som vill läsa mer om deras fina ungdomsverksamhet gjorde vi för ett tag sedan en intervju med en av företrädarna för föreningen, och den kan du läsa här: https://www.cyclingplus.se/artiklar/staffanstorp-cks-lyckade-ungdomssatsning-pa-landsvag-vad-ar-nyckeln/

Annons

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Allt fler tjejer upptäcker enduro

Close