Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
LandsvägMTB

Specialized söker kvinnliga ambassadörer

Specialized womens ambassadorSpecialized Norden fortsätter under 2015 sitt ambassadörsprogram för kvinnor – “I AM SPECIALIZED”. “Vi söker återigen en till två helt unika kvinnliga ambassadörer till att representera vårt varumärke inom deras nätverk. Kvinnor, vars livsstil och kultur harmonierar med det som Specialized står för. Kvinnor som tror på det värde cykling medför i människors liv och som har lust att dela denna upplevelse, inte endast med kvinnorna i deras nätverk, utan med alla som är en del av Specialized Women”, säger Frederikke Vendel, Women’s Business Manager på Specialized.

Specialized söker den som inte bara älskar att cykla utan utan också har många andra intressen som t.ex. spinning, löpning, att blogga, fotografera, åka skidor, laga mat osv. Man vill förstärka sitt samfund och berätta historierna om de kvinnor som deltar i att göra märket unikt.

Det är viktigt att poängtera att det inte är menat för proffessionella eller semiproffessionella cyklister; detta är INTE ett sponsorprogram. Detta är ett slags ’gräsrotsprogram’ för kvinnor som är villiga att lägga ner tid och energi på att starta och bibehålla en cykelmiljö för kvinnor, i ett större område av deras region, vilket är inbjudande för både kvinnor som är helt ’gröna’ i cykelvärlden, och kvinnor som söker andra kvinnor som de kan ha det kul tillsammans med på cykeln ute på landsvägen eller i skogen.

De få utvalda kvinnorna som kommer utgöra en del av Specialized kvinnoambassadörsprogram kommer att erhålla en mountainbike eller en landsvägsscykel, samt matchande kläder och tillbehör. Allt för att du ska känna dig bekväm på cykeln och kan njuta av varenda cykeltur.

Annons

Ambassadörerna kommer också att förses med specifik cykel- och produktinformation så att de har det bästa utgångsläget för att anordna kvinnliga gruppturer, uppdatera bloggen veckovis, bidra till våra sociala medier samt ge produkterna feedback.

För att få möjligheten att utgöra en del av det nordiska kvinnoambassadörsprogrammet för 2015 fyller man i formuläret på  http://www.emailmeform.com/builder/form/i431016WXyjcHIqA4C  innan den 31:a december 2014.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Stealth 2 – Ny liten och smidig actionkamera från Drift

Close