Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
LandsvägÖvrigt

Snart dags för Sveriges största spinningevent

Spin-of-Hope_1640
Spin of Hope 2014 på Friskis & Svettis, Hagastaden

Lördagen den 28 mars trampas Spin of Hope till förmån för Barncancerfonden.

130 gymanläggningar över hela landet deltar och ställer sina spinningcyklar och instruktörer till förfogande gratis. Cyklarna ska hållas rullande genom 12 raka spinningpass, från kl 07 på morgonen till 19 på kvällen. Som deltagare väljer man om man vill cykla alla passen själv eller bilda ett lag.

Att boka en cykel i Spin of Hope kostar 1500 kronor. Det finns också ett antal s.k. guldcyklar som kostar det dubbla. Alla pengar från anmälningsavgifterna går till Barncancerfonden för att finansiera livsviktig forskning. I början av februari var 1 100 cyklar redan bokade. Det innebär att minst 13 200 spinningpass kommer att cyklas för Spin of Hope i år. Det finns fortfarande flera cyklar kvar att boka.

Annons

Nytt för i år är att lagen kan köpa matchande Spin of Hope-tröjor i funktionsmaterial. Tröjorna finns i två olika modeller och färger.

Anmälan är öppen fram till 28 mars på spinofhope.se och man bokar en cykel på valfritt gym och ort. Man behöver inte vara medlem i det gym där man bokar in sig. På spinofhope.se kan man också beställa sin Spin of Hope-tröja. 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Äntligen en cykelbyxa för tjejer

Close