Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Kost, kropp och själÖvrigt

Smarta ryggsäckar och en app för pendlaren

 

Osprey

Väsktillverkaren Osprey har lanserat ett par nya smarta ryggsäckar för dig som använder cykeln till jobbet. Väskan Momentum består av en serie mångfunktionella, tekniska ryggsäckar som har ett separat laptop-fack, perfekt för den som frilansar eller byter arbetsplats ofta. Airscape™-ryggpanelen ger god ryggventilering medan ett integrerat regnskydd i signalfärg både skyddar ryggsäckens innehåll och ökar trafiksäkerheten.

Momentum finns i 22 respektive 30 liters storlek och kostar 1 000 respektive 1 200 kronor.

Annons

Den andra serien väskor som kan attrahera cyklisten går under namnet Portal. Portal är tänkt för dig som förälskat sig i surfplattan. Väskan låter dig nämligen titta på och använda en surfplatta utan att ta upp den ur väskan, tack vare ett nyskapande Port™-fönster. Du behöver inte fumla en massa i kylan, utsätta din surfplatta för väder och vind eller stressa för att hinna packa ner den när du är framme.

Port-väskorna finns i lite olika storlekar och modeller och kostar mellan 800-1000 kronor.

För dig som valt någon av Portal-väskorna har Osprey dessutom tagit fram en smart app som du kan använda tillsammans med väskorna. Stoppa ner din surfplatta i väskan, öppna porten så att plattan syns (men fortfarande ligger skyddad inne i väskan) och starta appen. Appen kommer då att fungera som en varningslampa som hjälper dig att synas när du far fram i trafiken. Appen finns ännu så länge endast till Android och det framgår inte hur mycket batteri den faktiskt tuggar i sig när hela skärmen blinkar. Appen är i alla fall gratis och finns på Google Play under namnet Osprey Bike Light.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
En tjuvtitt på Treks nya kolfibercross

Close