Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

ŠKODA Cycling Team och BMC i nytt samarbete

ŠKODA:s cykelteam låter via ett pressmeddelande berätt att de genomför ett antal förändringar under 2021. Först ut bland nyheterna är en ny cykelpartner till laget, schweiziska BMC, som kommer att leverera cyklar till hela teamet under säsongen.

 

BMC har en lång och stolt historia av att designa och producera cyklar sedan 1986. De räknas idag som ett av de mest innovativa och progressiva cykelmärkena på marknaden. De schweiziska cyklarna har skördat vinster på bland annat VM, OS, Tour de France (med Cadel Evans) och med två lag på World Touren under 2021–2023 med AG2R och Team Qhubeka – Assos.

– BMC är otroligt stolta över att vara partner till ŠKODA Cycling Team fram mot Sveriges största cykelfest – Vätternrundan, säger Glenn Thejl, ansvarig för BMC i Sverige.

– Vi ser teamet som en stark partner till BMC och att de kommer bidra med rätt kunskap till BMC:s utveckling av cyklar under de kommande åren, fortsätter Glenn.

Annons

BMC Roadmachine 01 heter den cykel ŠKODA Cycling Team ska köra Vätternrundan på 2021. En cykel som BMC har tagit fram precis för en utmaning som Vättern, med den perfekta kombinationen av styvhet, aerodynamik och komfort.

– Vi strävar ständigt efter att ge våra cyklister de bästa möjliga förutsättningarna, och med BMC som cykelpartner får vi ett långsiktigt och starkt samarbete som vi är övertygade kommer gynna både våra cyklister och BMC mycket, säger Erik Leonsson, teamansvarig för ŠKODA Cycling.

Läs mer på Welovecycling.se

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Siktar på svenska världscupstävlingar i MTB XCO 2023 och 2024

Close