Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Simon Galle gör comeback

Simon GalleElitcyklisten Simon Galle har bestämt sig för en comeback, nu är det mountainbike och Team Corratec Sweden som gäller till 100%. Simon Galle är ett bekant namn i cykelsverige, tidigare har han bl a krigat sig in i den internationella ligan i landsväg. Detta utan att ha någon cykelbakgrund som junior. 2012 körde Simon också MTB, även då för Team Corratec Sweden, parallellt med sin landsvägssatsning. Efter ett sabbatsår från cyklingen med bla uppstarten av sitt företag ser Simon en stor utmaning i att komma i form till säsongen. Simon, nu 26 år gammal, är utbildad idrottstränare och är också sedan en tid verksam med en egen träningsfirma. Under 2014 är det långloppscupen som gäller för trampstarke Simon. ”Med de fina tävlingsförutsättningar som ges, utan ett galet tävlingsschema, med föreningens stöd och passion i ryggen, och med rimliga prestationskrav är det lite som att väcka den björn som sover. Det kan hända att jag går helt bärsärk i skogen kommande säsong”, säger Simon.

Från teamledning och sponsorernas sida är man mycket nöjd med att ha Simon tillbaka.
”Simon Galle är en profil och en fighter av högsta klass. Glöm inte att han faktiskt kört in ett antal UCI-poäng i internationella landsvägstävlingar och t.o.m deltagit i tävlingar med namn som Andre Greipel och Peter Sagan. Simon blir vår Joker under året”, säger man i ett uttalande från teamets huvudsponsor TCM.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Skandis planerar att skapa UCI-klassat etapplopp

Close