Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Aktuellt

Simmar du snett?

Iolite GPS har tagits fram för att hjälpa dig att hålla din kurs och simma så rakt som möjligt. Enheten är ungefär i storlek som en tändsticksask och sätts på baksidan av bandet till simglasögonen tillsammans med en liten slinga av LED belysning som fästs till en av linserna.

När du simmar rakt syns ett grönt ljus i mitten av slingan som visar att du är på rätt kurs. Svänger du något åt höger eller vänster lyser det gult. Skulle du börja simma helt ur kurs börjar det istället lysa rött. Man kan förprogrammera en simkurs innan du startar eller använda den i freestyleläge.

Förutom att hjälpa dig simma rakt, kan man också förprogrammera ljus som hjälper dig uppnå en önskad kadens och takt. Ett annat ljus blinkar vid ett specifikt avståndsintervall så du kan hålla reda på hur långt du har simmat.

Annons

Denna GPS har blivit godkänd av USAT att använda i triathlon men många tycker att den ger en orättvis fördel.

Läs mer här: http://www.swimiolite.com/

http://triathlon.competitor.com/2016/02/gear-tech/a-new-device-to-help-you-swim-straight_128097 /
http://triathlon.competitor.com/2016/02/gear-tech/a-new-device-to-help-you-swim-straight_128097 /

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Träna och fixa tvätten på en gång

Close