Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Shimanos nya kläder ska förena snygg design och maximal prestanda

Nu finns Shimanos nya klädkollektioner går nu att få tag på, för den som är sugen på att inleda utesäsongen i nya fina cykelplagg. Såhär presenterar de själva sina nya nya modeller:

Skapade för den medvetna cyklisten som aldrig lämnar något åt slumpen, med en prestationsinriktad och elegant design i tre olika stilar: S-PHYRE för maximal effektivitet och prestanda, EVOLVE för alla landsvägsrundor eller graveläventyr, samt den damspecifika kollektionen SUMIRE.

S-PHYRE: Passion och teknologi

I S-PHYRE:s senaste plagg och accessoarer har vi kombinerat teknologi och passion, genom japansk cykelexpertis och italienskt hantverk. Tack vare ett helt nytt material i både tröja och byxa har vi lyckats minimera friktionsmotståndet,vilket gör detta till Shimanos mest aerodynamiska kläder någonsin.

Materialet i tröjan heter TAIANA DRAG-ZERO och har en gropig yta på fronten, ovansidan av ärmarna och axlarna – allt för att minimera luftmotståndet. Materialet KINETECH i cykelbyxan består av en riktigt fin väv, som gör att byxan är både lätt och effektivt vattenavvisande, tack vare den oerhört kompakta och släta textilytan.

Andra egenskaper är figuranpassade silikongrepp, race-inriktad design på kragen, längre ärmar, elastiska öppningar på fickorna samt den snabbtorkande 4-lagerspaddingen. Kort sagt, S-PHYRE är pålitliga premiumprodukter för varje cyklist som vill få ut maximalt av varje tramptag.

EVOLVE och SUMIRE: komfort och prestanda i perfekt harmoni

EVOLVE från Shimano är en designad kvalitetskollektion med optimal kombination av prestanda och komfort – särskilt för långa landsvägs- eller gravelpass. Fyra olika färgställningar, utmärkt andningsförmåga, smarta förvaringslösningar och reflexdetaljer i 360 grader – perfekt för cyklisten som uppskattar kvalitet, elegans och bekvämlighet, oavsett hur lång rundan blir.

Annons

SUMIRE från Shimano har ett damspecifikt snitt och kommer i fyra nya färgkombinationer för 2020. Tröjan har särskild utformning över axlarna, bröstpartiet och sidopanelerna, för att ge bättre passform än unisextröjor. Materialet är lätt och bekvämt mot huden, och tröjan är försedd med grepp i ärmen och längst ner i resåren. Tröjan har också heltäckt blixtlås, reflekterande detaljer och smarta fickor, vilket gör detta till ett funktionellt plagg för alla typor av cykelrundor. Den snygga designen och färgställningarna gör att det är enkelt att matcha med cykelskor och accessoarer från Shimanos övriga sortiment.

Kollektionerna finns hos återförsäljare av Shimano.

Rekommenderade butikspriser

Sumire tröja: 999 sek

Sumire byxa: 999 sek

Evolve byxa: 1 699 sek

Evolve tröja: 1 649 sek

S-phyre tröja: 1 999 sek

S-phyre byxa: 2 199 sek

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
​Ulricehamn står värd för årets Cykelturvecka

Close