Sara Olsson byter team

Under den gångna säsongen har Sara Olsson (som bland annat tog brons på kortbane-SM) tävlat i det italienska laget Inpa – Bianchi, men har nu gjort klar med det Hollandsbaserade Jos Feron Lady Force.

“Jag har valt att lämna de italienska vägarna och åka tillbaka till Holland. Jag kommer att gå till ett klubblag för att fokusera mer på mina egna resultat och för att tävla mer i Holland och Belgien, något som jag verkligen saknat under den här säsongen”, skriver Olsson på Instagram.

“Jos Feron är ett av de absolut bästa klubblagen och jag är säker på att detta kommer att vara bra för mig. Jag kommer att kunna fokusera på det som behövs för att ta nya kliv i karriären och nå resultaten jag siktar mot. Jag är verkligen glad att cykla för [Jos Feron] det kommande året!”.

I ett meddelande på sin Facebooksida skriver laget:

“Än en gång kan vi stolt presentera ett internationellt nyförvärv. Förra säsongen körde hon för det italienska laget Inpa – Bianchi, men från 2017 har den svenska cyklisten Sara Olsson valt att köra för Jos Feron Lady Force. […] Denna 26-åriga tjej kommer nästa år bo i en fin region med bra träningsmöjligheter, nämligen Westhoek i Belgien där hon bland annat kommer att kunna träna uppför Kemmelberg, en backe känd från loppet Dwaars door de Westhoek”

Läs mer: Mustonen och Penton klara för nytt lag
Läs mer: Jag och min cykel – svenska mästaren Richard Larsén

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.