Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTBMTB tävlingsnyheter

Rissveds överlägsen världscupsegrare

I helgen avgjordes den sjätte och sista omgången i världscupen för cross country-cyklisterna i italienska Val di Sole. I totalställningen var Nino Schurter och Jolanda Neff tämligen ohotade i elitklasserna, men deras överlägsenhet bleknar i jämförelse med Jenny Rissveds. Med 14 sekunders marginal till Alessandra Keller tog Jenny årets sjätte världscupseger i U23-klassen, och kammade därmed in maximala 540 poäng i totalen, att jämföra med tvåan som hade 350.

Vi håller tummarna för att den goda formen håller i sig åtminstone fram till nästa fredag, när U23orna kör VM i XCO.

Annons
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Rotor lanserar hydrauliska växlar

Close