Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
BanaNyheter

Ride of Hope putsade rekordet

Som vi tidigare berättat satsade Ride of Hope stort inför årets Vätternrunda, och den 10 manna grupp som hade som målsättning att slå bröderna Fåglums tidigare banrekord levde också upp till förväntningarna.

Redan från start öppnade gruppen i ett hårt tempo, och det tog inte lång tid innan tre åkare fick släppa. Men övriga sju pumpade på och med lite hjälp av med/sidvind på västra sidan av sjön kunde till slut en grupp om fem cyklister passera in under målbanderollen på makalösa tiden 6 timmar och 37 minuter. En snitthastighet över 30 mil på 46 km/h.

De fem cyklister som var med hela vägen in till Motala var Magnus Bäckstedt, Christofer Stevenson, Alexander Gingsjö, Niklas Gustavsson och Johan Svensson. På vägen hade de god hjälp av Marcus Larsson, Peter Carlsson, Ted Ås, Tennce Carlsson, Robert Larsson och Marcus Porath.

Annons

Även Team Cykelcity gjorde en hård satsning mot rekordet och tangerade det gamla rekordet, men då hade redan Ride of Hope gänget hunnit fira några minuter.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.