Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Svenskar utomlands

Refero Elite Cycling Team startar säsongen i Algeriet

Ett av de på pappret starkaste svenska lagen i år är Refero Elite Cycling Team – Åstorps CK som den här helgen inleder tävlingssäsongen med en tvåveckors turné i Algeriet.

Först ut är det fem dagar långa Tour d’Algerie som startar på måndag. Laget ställer här upp med Peter Carlsson, Isac Lundgren, Anders Ekh, Simon Galle, Fredrik Olofsson och Andreas Thell.

Därefter väntar två vilodagar innan Tour de Tipaza drar igång med tre etapper på lika många dagar. Redan dagen därpå startar nästa utmaning för grabbarna då Tour de Blida kör igång. Det blir alltså en tuff säsongsinledning med totalt 11 tävlingsdagar på 13 dagar för laget. Peter, Isak och Simon planerar att köra samtliga etapper medan Anders, Andreas och Fredrik endast deltar i den första tävlingen och avlöses sedan av Mikko Partannen, Benny Sonesson samt Joakim Carlsson på de följande två loppen.

Annons


Vi hoppas kunna följa svensklaget och rapportera om deras framgångar i Algeriet.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
En Lamborghini i garaget?

Close