Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Kost, kropp och själÖvrigt

Red Bull i tre nya smaker

Enligt en undersökning som Red Bull gjort hävdas att en halv miljon svenskar väljer bort energidrycker för smakens skull. Det har Red Bull tagit fasta på och lanserar nu tre smaksatta versioner av sin populära energidryck. Red, Blue och Silver Edition.

Red Edition kommer ha en smak av tranbär och är röd till färgen och karaktäriseras av bärens sötma och syrlighet. Silver Edition kommer vara klar till färgen och ha en uppfriskande smak av lime medan Blue Edition kommer med blåbärssmak och naturligtvis kommer denna att vara blå. Blue kommer vara det lite sötare (om det nu är möjligt att få drycken att smaka sötare, red anm) och fruktigare alternativet. ”Bortsett från skillnaden i smak och färg kommer innehållet vara exakt det samma som i den vanliga Red Bull”, berättar Red Bulls kategoriansvarige Ants Kippar.
De nya dryckerna kommer att dyka upp i butikshyllorna i Sverige i början av februari.

Annons
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.