Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Aktuellt nummerMTB

Rättelse om separata starter för damelit

I senaste numret av Allt Om MTB, som kom ut i butik under gårdagen, skrev vi om att Mitsubishi MTB Challenge skulle införa separat start för dameliten. Läget när artikeln skrevs var att alla deltävlingar utredde möjligheterna kring en separat start för Damer Elit-klassen, något som inte framgick under intervjuarbetet.

Det har nu visat sig att flera arrangörer i Långloppscupen inte klarar att genomföra detta, fakta som framkom efter att tidningen trycktes.

“Vi har haft ambitionen att få till separata starter för dameliten men det har visat sig att flera av arrangörerna har för stora svårigheter att praktiskt genomföra det. En av flera anledningar är problem att få tillstånd att stänga av våra banors startavsnitt i tätbebyggt område vid fler än ett tillfälle”, säger cupsamordnare Lasse Strand.

Annons

 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Så gör du utfallssteg

Close