Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
CrossKost, kropp och själMTBÖvrigt

Pulsband med eget minne

Wahoo FitnessWahoo Fitness, ett företag som tillverkar appar och produkter för smartphone-lösningar, introducerar nu pulsbandet TICKR X. TICKR X mäter och sparar själv information om puls, kaloriförbränning och tid för att sedan överföra informationen automatiskt till din smartphone. Idealiskt vid högintensiv träning där man inte kan eller vill bära med sig sin mobil! Används TICKR X direkt med en mobiltelefon kan den även ge avancerad information om bland annat en löpares rörelsemönster samt kadens vid inomhuscykling. Wahoo Fitness planerar även att inkludera fler aktiviteter i framtiden.

TICKR X är vad vi och sport-Sverige har väntat på. Många atleter gillar inte att träna med sina telefoner. Genom Wahoo Fitness trådlösa teknologi kan man nu lämna telefonen hemma eller i väskan – men ändå få all data som är viktig för att maximera och effektivisera sin träning”, säger Martin Liljegren, på RLVNT som är nordisk distributör av Wahoos produkter. ”Det känns även riktigt roligt att kunna presentera detta pulsband till triathleter och multisportare då pulsbandet fungerar lika bra under vatten”, säger Liljegren.

Idrottare kan överföra deras TICKR X träningspass till över 50 av de populäraste fitness-apparna så som Runkeeper, Strava, MapMyFitness och Cyclemeter/Runmeter. TICKR X är kompatibel med iOS och Android (Automatisk synkning och analys av rörelsemönster kommer snart för Android) smartphones, men även andra fitness enheter.

Pulsbandet:

Annons
  • Håller koll och visar puls samt kaloriförbränning i realtid
  • Mäter hastighet och distans på löpband
  • Har Running SmoothnessTM, som ger viktig feedback på en löpares rörelsemönster
  • Är kompatibel med iPhone, Android och GPS-klockor genom både ANT+ och Bluetooth 4.0

TICKR X har också en dubbel-knack funktion. När enheten används med mobil kan dubbel-knack funktionen bland annat användas för att styra musik och kontrollera varvningar.

Pulsbandet TICKR X finns nu i och välsorterade sport- och hemelektonikbutiker

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Västgötaloppet avslutade Långloppscupen

Close