Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
LandsvägTävlingsnytt landsväg

Proffsförstärkning för Team Crescent D.A.R.E

Det svenska damelitlaget Team Crescent D.A.R.E meddelade idag på sin Facebooksida att de förstärker truppen inför den kommande säsongen.

Det är den svenska U23-mästarinnan Alexandra Nessmar som har valt att flytta hem till Sverige och bli en del i det framgångsrika laget.

“Inför 2017 har jag tagit beslutet att vända hemåt till Sverige och Team Crescent D.A.R.E efter att 2016 kört för det belgiska proffsteamet Lares Waowdeals. Ett beslut som känns helt rätt för mig då jag under de två senaste åren har lidit av smärta i höften från och till. Nästa år vill jag få tillbaka tilliten till min kropp och väljer att fokusera på att bygga upp den på de delarna som fattas för att kunna ge 100% igen på den internationella nivån”, skriver Alexandra i ett pressmeddelande.

Annons

“Jag ser fram emot att hitta glädjen tillsammans med Team Crescent D.A.R.E och att laget har sin bas i byn intill mig känns riktigt roligt. Att det finns ett sådant proffsigt team i mina hemtrakter är häftigt. Jag ser fram emot många roliga dagar på cykeln tillsammans med tjejerna i laget och är tacksam för att jag 2017 kommer vara en del av Team Crescent D.A.R.E “, fortsätter hon.

Sedan tidigare är det även klart att Emma Ahlstrand förstärker laget den kommande säsongen.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
VILL HA: Wilier Zero.7

Close