Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossLandsvägMTBÖvrigt

Polar M450 – ny cykeldator

Front_1640Alla som har en passion för cykling och vill optimera sin träning kommer att ha nytta av M450:s GPS-/höjd- och pulsträningsfunktioner. Oavsett träningsmål så anpassar sig M450 till användarens förutsättningar och ger personlig återkoppling. Med hjälp av användarens resultat från et par tester som kombineras med uppgifter om nuvarande konditionsnivå och träningsbakgrund, kan M450 ge personlig vägledning för att optimera träningsupplägget utifrån önskat mål. Träningsinformationen på displayen kan anpassas utifrån önskemål och cykeldatorn kan kompletteras med tillhörande cykelsensorer om man vill växla upp en nivå.

M450 är liten och nätt, aerodynamisk samt stänksäker. Den är även utrustad med LED-ljus för ökad synlighet och säkerhet. M450 är därtill kompatibel med Polars egna Bluetooth cykelsensorer och H7 pulssensor.

Smarta träningsfunktioner och toppmodern GPS-teknologi
M450 är utrustad med modern GPS-teknologi som garanterar hög noggrannhet och låg strömförbrukning. Den är enkel att använda, och under ett cykelpass visas hastighet, distans och exakta höjddata via den integrerade barometern. Tillbaka till Start-funktionen visar vägen tillbaka till startpunkten. Polars unika Smart Coaching-funktioner ger ett extra mervärde till M450, och säkerställer att träningspasset blir så mycket effektivare. Efter träningspasset kan du se träningsbelastning och behovet av återhämtning via Polars egen webbtjänst eller mobilapp.

Annons

Funktionell och modern design när den är som bäst
Marco Suvilaakso, Group Product Director på Polar säger:
”Jämfört med andra produkter i denna kategori så erbjuder Polar M450 det lilla extra: en funktionell och modern design i kombination med en unik anpassningsförmåga, tack vare sina Smart Coaching-funktioner. M450 fungerar även med Polar Flow for Coach, vår kraftfulla webbtjänst för coacher och personliga tränare. Detta är särskilt praktiskt för unga cyklister som tränas av en coach.”

Pris och tillgänglighet
Polar M450 kommer finnas tillgänglig i vit nyans under kvartal 3/2015.
Rekommenderat pris: 1 599:- utan pulssensor och  1 999:- med Polar H7 pulssensor. Rekommenderat pris för tillhörande utbytbart i skal ligger på 149:- och finns i svart, rött och gult.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.