Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Pastaladda inför Vättern med Ride of Hope och Sportson

Ladda inför Vätternrundan med Sportson och stötta samtidigt Barncancerfonden via Ride of Hope
Ladda inför Vätternrundan med Sportson och stötta samtidigt Barncancerfonden via Ride of Hope

Med mindre än två veckor kvar till Vätternrundan växlar Sportson Motala och Ride of Hope upp och erbjuder maximal laddning inför det stora loppet.

Fredagen den 12 juni klockan 14:00 slår man upp portarna för ett pastaparty där hela överskottet går till Barncancerfonden via Ride of Hope. ”Vi ville göra något extra för Ride of Hope och samtidigt få tillfälle att träffa många av cyklisterna så ett uppladdningsparty kändes naturligt”, berättar Max Erhagen som driver Sportsons butik i Motala.

Utöver pastaladdning erbjuder butiken i Motala också mängder med cykelprylar och ett flertal av butikens leverantörer finns också på plats för att hjälpa dig med värdefulla tips och de rätta prylarna. Verkstan med ett flertal mekaniker står också redo för sista-minuten-service för alla som behöver få lite extra hjälp med cykeln timmarna innan start.

Pastapartyt är öppet för alla och håller öppet mellan 14-20 den 12 juni och priset för kalaset är 99 kronor per person. Hela överskottet går oavkortat till Ride of Hope.

Annons

Utöver Ride of Hope och Sportsons leverantörer kan du också träffa personal från Svenska Cycling Plus i Sportsons butik under torsdag och fredag innan loppet.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Testat: Nya Merida Big NintySix

Close