Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB

Parabellum – Ny all-mountainhjälm från MET

MET Parabellum

Hjälmtillverkaren MET lanserar nu en ny all-mountainhjälm som de kallar Parabellum.

Några av hjälmens extra funktioner utöver att den skyddar ditt huvud är:

MET Parabellum
Justerbar skärm
Genom att lossa en liten skruv på sidan kan du justera höjden och vinkeln på skärmen. I det översta läget finns det tillräckligt plats för att sätta upp dina goggles i pannan utan att lyfta dem över skärmen.

Annons

MET Parabellum
Kamerafäste
Hjälmen har ett inbyggt kamerafäste längst upp på hjälmen. Fästet är utrustat med fästen som passar de flesta kameramärken. Är du inte intresserad av att filma dina äventyr skruvar du enkelt bort hela fästet med en insexnyckel.

MET Parabellum
Gel O2 vaddering i pannan
Istället för en absorberande kudde som efter ett tag blir tämligen ofräsch har Parabellum en gelkudde som sluter tätt mot pannan och leder svetten ut på sidorna så att den kan rinna ner på sidorna av ditt ansikte. Gelen ska minimera risken för allergier och hudirritationer och vara väldigt bekväm eftersom den formar sig efter huvudets former.

Hjälmen kommer finnas i 5 olika färger och ska vara ute i butikerna lagom till vårsolen värmer upp cykelbenen igen. Det rekommenderade priset är 1 599 kronor.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
VM-Silver för Benny Andersson vid Masters VM Cyclocross

Close